Haku

Musiikki Satakunnassa

Satakuntalaisia musiikkitapahtumia

Pori Jazz 2008 kuva:Hanna Virtanen

Klustermus, Rauma

Pitkäikäinen ilmainen pienfestivaali esittelee uutta musiikkia genrerajoista välittämättä.

Palmgren-festivaali, Pori

Palmgren-festivaali tekee tunnetuksi porilaissyntyisen säveltäjän ja pianistin Selim Palmgrenin musiikkia. Nelipäiväisen festivaalin aikana kävijät voivat kuunnella musiikkielämyksiä, puhetta musiikista ja vierailla musiikkikirpputorilla tekemässä löytöjä.

Pori Jazz, Pori

Pori Jazz tarjoaa monipuolisen ja korkeatasoisen läpileikkauksen tämän päivän musiikkivirtauksiin maailmalta. tunnetut ja tulevat musiikin tähdet sekä ainutkertainen festivaalimiljöö, Kokemäenjoen rannat, vehreä Kirjurinluodon konserttipuisto sekä jazzklubit muodostavat festivaalille sen ansaitsemat puitteet.

Pori Organ Festival, Pori

Pori Organ on vuodesta 2006 lähtien Porissa järjestetty urkumusiikkifestivaali. Sen pääkonserttipaikkana toimii Keski-Porin kirkko. Festivaalin järjestää Porin ev.lut. seurakuntayhtymä. Tapahtuma rakentuu vuosittain vaihtuvan teeman ympärille.

Porispere, Pori

Kolmepäiväinen Porispere tarjoaa kotimaista laatumusiikkia rockpainotuksella. Perinteeksi on muodostumassa koko perheen Porispere-sunnuntai.

Rauma Blues, Rauma

Laadukas kattaus ulko- ja kotimaista bluesia klubeissa ja Kukko Areenan pääkonsertissa

Rauma Festivo, Rauma

Rauma Festivo on värikäs kamarimusiikkifestivaali, joka soi vanhan kaupungin ainutlaatuisessa miljöössä, kaduilla, pihoilla, saleissa ja kirkoissa. Monipuolisesta musiikillisesta tarjonnasta vastaavat klassisen musiikin parhaat suomalaiset ja kansainväliset taitajat.

Rauma Rock, Rauma

Rauma Rock on vuosittainen yhden päivän musiikkifestari, joka järjestettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2007. Rauma Rock on juurruttanut paikkansa Rauman suosituimpana ja suurimpana yhden päivän tapahtumana.

RMJ, Rauma

Legendaarinen Raumanmeren Juhannus Rauman Otanlahdessa - kansainvälinen ja upean moderni juhannusjuhla. Ohjelmistossa on kansainvälisiä huippuartisteja elektronisen tanssimusiikin saralta sekä muiden musiikkigenrejen edustajia. Let the party begin!

Satasoitto, Harjavalta ja Kokemäki

Satasoitto on vuosittain elokuussa järjestettävä kamari- ja puhallinsoitinmusiikin festivaali, jonka ohjelmisto koostuu Harjavallassa ja Kokemäellä järjestettävistä erillisistä konserteista.

Sieravuoren juhannus, Honkilahti, Eura

Sieravuoresta löydät kaiken, mitä juhannukseltasi toivot - huippuartisteja, kesäistä maalaismaisemaa, sekä tietenkin unohtumattoman tunnelman.

Poimintoja Satakuntakokoelmasta